Home Carti PDF 10 sfaturi pentru o mama fericita de Meg Meeker

[PDF] 10 sfaturi pentru o mama fericita de Meg Meeker

Coperta Carte 10 sfaturi pentru o mama fericita

Iti doresti sa citesti cartea 10 sfaturi pentru o mama fericita scrisa de Meg Meeker si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Mamele sunt cele care trebuie sa le faca pe toate: sa creasca niste super-copii, sa arate mereu trasnet, sa mentina casa imaculata, sa fie sotii perfecte. In aceasta carte, dr. Meg Meeker se foloseste de experienta sa de pediatru si consilier parental pentru a arata care sunt motivele pentru care mamele sufera din cauza presiunii tot mai mari a asteptarilor celorlalti, precum si efectele pe care le are aceasta presiune asupra sanatatii lor emotionale, fizice, mentale si spirituale. Cuprinzand un set de instrumente si exercitii utile pentru atingerea starii de bine, aceasta lucrare ofera cele mai sigure si eficiente 10 sfaturi pentru o mama fericita si implinita, printre care:• cultivarea prieteniilor cu adevarat importante;• identificarea lucrurilor care pot fi achizitionate cu bani (dar si a celor care nu pot fi obtinute astfel);• reducerea suprasolicitarii – cum sa faci mai putine lucruri si sa te relaxezi mai mult;• descoperirea credintei si cum poate aceasta sa-ti fie de ajutor;• cum sa petreci momente de singuratate pentru a te reface fizic si emotional. Folosind strategiile autoarei, poti fi o mama fericita si optimista si ii poti invata pe copiii tai sa fie cat se poate de buni – nu este aceasta cea mai pretioasa recompensa pentru o mama?„Cartea ofera modalitati practice care sa va ajute sa va eliberati de complexul vinovatiei materne si sa deveniti o persoana mai fericita si mai sanatoasa. ” – Parent & Child„O discutie plina de compasiune despre bucuria de a fi parinte si despre cat de frumos, dar si complicat este sa iubesti.” – Kirkus Reviews..

Cartea 10 sfaturi pentru o mama fericita in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.