Home Carti PDF 200 de flori si alte accesorii crosetate de Claire Crompton

[PDF] 200 de flori si alte accesorii crosetate de Claire Crompton

Coperta Carte 200 de flori si alte accesorii crosetate

Iti doresti sa citesti cartea 200 de flori si alte accesorii crosetate scrisa de Claire Crompton si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Noi modele pentru trandafiri, margarete, floarea-soarelui altele. Cartea ofera o colectie extinsa de modele crosetate, de la cele mai simple la cele mai complicate; de la cele traditionale la cele mai inovatoare. Folositi volumul de fata ca pe un ghid inspirational pentru a creea propriile obiecte crosetate, fie ca doriti sa faceti lucruri crosetate unice, haine sau accesorii frumoase pentru dumneavoastra, sau decoratiuni elegante pentru casa. Cartea este impartita in patru sectiuni: Flori, Ornamente, Materiale si Motive. Fiecare sectiune are propria paleta de culori pentru a va inspira…

Cartea 200 de flori si alte accesorii crosetate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.