Home Carti PDF 501 verbe italiene (Contine CD) de John Colaneri

[PDF] 501 verbe italiene (Contine CD) de John Colaneri

Coperta Carte 501 verbe italiene (Contine CD)

Iti doresti sa citesti cartea 501 verbe italiene (Contine CD) scrisa de John Colaneri si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii italiene. In carte veti gasi: 501 verbe fundamentale ale limbii italiene, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile; Expresii si propozitii cu cele 501 verbe; Auxiliarele essere si avere si utilizarea lor in formarea timpurilor compuse; 1.500 de verbe care se conjuga dupa modelul celor 501; Un index al verbelor ;55 de verbe esentiale ale limbii italiene, expresii si propozitii cu aceste verbe; Un compendiu de gramatica. Pe CD veti gasi: Exercitii de completare a propozitiilor cu formele verbale corecte; Puzzle-uri; Exercitii de completare a formelor verbale corespunzatoare celor din limba romana; Raspunsurile la exercitii…

Cartea 501 verbe italiene (Contine CD) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.