Home Carti PDF 501 verbe spaniole (Contine CD) de Christopher Kendris

[PDF] 501 verbe spaniole (Contine CD) de Christopher Kendris

Coperta Carte 501 verbe spaniole (Contine CD)

Iti doresti sa citesti cartea 501 verbe spaniole (Contine CD) scrisa de Christopher Kendris si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii spaniole. Cartea va ajuta sa invatati verbele limbii spaniole prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele spaniole fundamentale sunt prezentate cu conjugarile lor complete, dar si in expresii larg utilizate in vorbirea de zi cu zi. Pe CD figureaza teste ce permit verificarea si consolidarea cunostintelor dobandite. Toate exercitiile sunt interactive: este de ajuns sa alegeti o varianta de raspuns dintre cele propuse, si veti afla imediat daca solutia voastra este cea corecta; iar in cazul in care nu stiti sa rezolvati un exercitiu, puteti selecta optiunea „Help“, care va ofera toate explicatiile necesare pentru a da raspunsul corect. In carte gasiti: 501 verbe fundamentale ale limbii spaniole, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile; Expresii si propozitii cu cele 501 verbe; 55 de verbe esentiale ale limbii spaniole, expresii si propozitii cu aceste verbe; Peste 2. 000 de verbe care se conjuga dupa modelul celor 501Verbele ser si estar si utilizarea lor; Un index al verbelor; Un compendiu de gramatica. Pe CD gasiti: Exercitii de completare a propozitiilor cu formele verbale corecte; Puzzle-uri; Exercitii de completare a formelor verbale corespunzatoare celor din limba romana; Raspunsurile la exercitii…

Cartea 501 verbe spaniole (Contine CD) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.