Home Carti PDF 642 de exercitii de scriere creativa. Seria ‘enciclopedia pustilor’ de 826...

[PDF] 642 de exercitii de scriere creativa. Seria ‘enciclopedia pustilor’ de 826 Valencia

Coperta Carte 642 de exercitii de scriere creativa. Seria 'enciclopedia pustilor'

Iti doresti sa citesti cartea 642 de exercitii de scriere creativa. Seria ‘enciclopedia pustilor’ scrisa de 826 Valencia si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: 642 de exercitii de scriere creativa e un obiect simpatic, orice s-ar zice. Si, daca esti elev sau profesor, exercitiile sunt inspiratoare. Uneori, inspiratia nu vine de la sine, se ascunde. Dar ea poate fi descoperita, provocata. Ma gandesc ca mi-ar fi placut sa dau de-asa carte, copil fiind. Seamana ce-i in ea cu jocul numit mima. Primesti, la mima, un cuvant si trebuie sa imaginezi miscari si mutre de tot felul si-o intreaga coregrafie a mainilor ca sa-i faci pe ceilalti sa ghiceasca despre ce e vorba. Primesti, aici, o idee, faci mima pe hartie, ca sa ghiceasca ceilalti despre ce e vorba, de fapt, dincolo de ce se vede la prima vedere. 642 de provocari ca sa imaginezi, sa aranjezi in fel si chip lucrurile din mintea ta, din imaginarul tau nesfarsit (de care nici nu stii!). Dintre ele, mi s-ar potrivi, sa zicem: Ai dat de capatul curcubeului… O pasare te tot urmareste de o saptamana. Oare de ce? Pentru cine lucreaza? .Te uiti la un film vechi si iti dai seama ca este despre tine. Dar cel mai mult imi place aceea care incepe cu Fa-te ocean si scrie: ce fel de ocean esti? . Auzi cum suna! Fa-te ocean! Fa-te ce vrei, fa-te tu insuti si scrie, scrie despre tine si despre lume! Asta nu e tema pentru acasa! In casa ta, tema ta e viata ta! In general, orice ai face, ca scrii sau nu, acasa la tine sau in casa care e lumea in care te-ai nascut, tema ta e viata ta! Ar fi frumos sa-ti iasa… interesant!Simona Popescu..

Cartea 642 de exercitii de scriere creativa. Seria ‘enciclopedia pustilor’ in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.