Home Carti PDF Adam – Primavara de Alcaz

[PDF] Adam – Primavara de Alcaz

Coperta Carte Adam - Primavara

Iti doresti sa citesti cartea Adam – Primavara scrisa de Alcaz si publicata de Ideea Europeana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ideea Europeana

Descriere completa: Dintr-un colt al infinitului, am decis (eu… sau?) sa vin pe planeta cunoscuta sub numele de Terra, pentru (inca?) o noua viata. – Nu ti-e de ajuns? Nu… Am venit, deci, si am trait nu una, ci patru vieti. Total diferite una de alta! Prima, subiectul prezentei carti, s-a desfasurat de la venirea mea pe Terra si pana la 17 ani, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi mondial. O viata banala, vazuta din afara, dar mai putin, pentru cine se avanta sa o citeasca. – Eu ti-am spus… Mai bine, taci!… Deci, o viata de pregatire pentru celelalte care au urmat. O viata cu nu prea multe amintiri placute, dar… – Eu te-am prevenit… Inceteaza!.. Lasa-i sa citeasca pe cei cativa cititori curajosi, care vor sa afle singuri despre ce este vorba! O viata care, in mod normal, se numeste copilarie si pe care eu am botezat-o „Primavara”, inspirat de Vivaldi. Celelalte anotimuri, in cartile urmatoare…

Cartea Adam – Primavara in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.