Home Carti PDF Adevarata spiritualitate de Francis A. Schaeffer

[PDF] Adevarata spiritualitate de Francis A. Schaeffer

Coperta Carte Adevarata spiritualitate

Iti doresti sa citesti cartea Adevarata spiritualitate scrisa de Francis A. Schaeffer si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Poate schimba Dumnezeu cu adevarat vietile oamenilor?Dupa ce a slujit ca pastor mai bine de un deceniu, Francis Schaeffer – fondatorul L’Abri Fellowship – s-a trezit luptandu-se cu intrebari rascolitoare ca acestea. Era istovit de faptul ca nu vedea rezultate in propria lui viata spirituala si nici in vietile altora. A descoperit ca vorbea despre crestinism, dar nu il traia. Deci, in calitate de pastor, a decis sa „reia totul de la inceput“ – sa revina la agnosticism – si sa-si reanalizeze credinta crestina. „A produs crestinismul cu adevarat o schimbare in viata mea?“Adevarata spiritualitate este rezultatul cautarii oneste a lui Schaeffer de a gasi raspunsuri la aceste intrebari. Cand a fost publicata, cu treizeci de ani in urma, cartea a zguduit lumea crestina. Tinerii s-au indreptat cu gramada spre L’Abri, centrul lui spiritual din Alpii elvetieni. Astazi Adevarata spiritualitate este o carte clasica despre intelegerea a ceea ce inseamna cu adevarat crestinismul – ce inseamna sa-L urmezi pe Cristos clipa de clipa…

Cartea Adevarata spiritualitate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.