Home Carti PDF Adevarul absolut de James Rayburn

[PDF] Adevarul absolut de James Rayburn

Coperta Carte Adevarul absolut

Iti doresti sa citesti cartea Adevarul absolut scrisa de James Rayburn si publicata de Crime Scene Press? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Crime Scene Press

Descriere completa: Kate Swift – agent renegat. Lucien Benway – agent cazut in dizgratie. Harry Hook – agent autoexilat. Philip Danvers – mentorul lor. Cand Kate Swift e nevoita sa opreasca un atac armat la scoala fiicei ei, stie ca vanatoarea a inceput. In lumea serviciilor secrete, totul poate fi o capcana. Un gest sau o privire inseamna diferenta dintre viata si moarte. Comploturile, musamalizarile, santajul sunt la ordinea zilei. Adevarul e modificat dupa bunul plac al celor care detin puterea. Presa canta dupa cum i se spune. Si totul din dintr-un motiv cat se poate de simplu: razbunarea. James Rayburn te poarta intr-o cursa tensionata prin America si Thailanda pe care o cunoaste atat de bine, cursa a carei miza este nu numai descoperirea adevarului absolut, ci si salvarea imaginii administratiei americane. O combinatie extraordinara intre realitatile brutale ale razboiului modern si eleganta romanului de spionaj clasic. Un mare succes literar…

Cartea Adevarul absolut in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.