Home Carti PDF Adio, nesiguranta de Beth Moore

[PDF] Adio, nesiguranta de Beth Moore

Coperta Carte Adio, nesiguranta

Iti doresti sa citesti cartea Adio, nesiguranta scrisa de Beth Moore si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Aceasta carte ti-a atras atentia pentru ca ai vazut cuvantul nesiguranta……si toate nesigurantele tale ascunse au iesit la suprafata. Stii ca esti nesigura. Asa ca, fie te-ai grabit sa intinzi mana dupa carte, fara sa-ti pese cine te-a vazut, fie te-ai plimbat tacticoasa prin preajma sperand ca nu te va vedea nimeni cand o vei lua. Stii ca ai nevoie de ajutor.(Nu esti singura.)Poate ca in cele mai multe domenii din viata te descurci bine… dar exista acele nesigurante de care te-ai putea ocupa. Lucrurile s-ar putea imbunatati. Te intrebi: Oare pot spune cu adevarat „Adio“ nesigurantelor mele?(Da, poti.)Sau poate ca esti doar curioasa. Te intrebi cum de atat de multe femei se lupta cu nesiguranta. Si, oare Beth Moore chiar s-a luptat nu nesiguranta?(Da, s-a luptat.)Oricine ai fi, aceasta carte este pentru tine, pentru ca tu ai puterea de a invinge nesiguranta…

Cartea Adio, nesiguranta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.