Home Carti PDF Agentul secret de Joseph Conrad

[PDF] Agentul secret de Joseph Conrad

Coperta Carte Agentul secret

Iti doresti sa citesti cartea Agentul secret scrisa de Joseph Conrad si publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Orizonturi

Descriere completa: Domnul Verloc pleca de dimineata si isi lasa pravalia mica in grija cumnatului sau. Isi putea permite lucrul acesta, pentru ca nu avea vanzare in general si, practic, mai deloc inainte sa se insereze. Domnului Verloc ii pasa prea putin de afacerile lui la vedere. Si pe deasupra, sotia avea grija de cumnatul lui. Pravalia era mica, si casa la fel. Era una dintre acele cladiri de caramida innegrita care existau in numar mare inainte de inceputurile erei reconstructiei in Londra. Arata ca o cutie patrata, cu fatada impodobita cu geamuri mici. Ziua usa ramanea inchisa; seara statea discret, dar suspect, intredeschisa…

Cartea Agentul secret in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.