Home Carti PDF Ai Suru – A iubi vol I de Ioana Lee

[PDF] Ai Suru – A iubi vol I de Ioana Lee

Coperta Carte Ai Suru - A iubi vol I

Iti doresti sa citesti cartea Ai Suru – A iubi vol I scrisa de Ioana Lee si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Atunci cand Ioana, studenta la Facultatea de Limbi şi Literaturi Straine in Bucureşti, il intalneşte pentru prima data pe Ken, nu cunoaşte prea multe despre el. Nu ştie, spre exemplu, ca el aparţine unei familii distinse din aristocraţia japoneza. Mai mult, nu ştie cat de multe complicaţii va cauza viitoarea lor relaţie. Ştie numai ca il iubeşte, iar asta ii e suficient. Viaţa lor capata o aura de poveste, dar, odata cu mutarea in Japonia, Ioana incepe sa resimta presiunea vieţii aristocratice. Straina intr-o ţara noua şi ciudata, ea incearca sa inţeleaga cultura japoneza. Oare viitorul Ioanei se gaseşte in Japonia, alaturi de soţul ei, sau inapoi in Romania, impreuna cu familia? Ai Suru este o poveste adevarata, delicata şi sensibila despre dragoste, familie, şoc cultural şi acceptare…

Cartea Ai Suru – A iubi vol I in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.