Home Carti PDF Ajuta-te singur in caz de atac de panica de Radu Vrasti

[PDF] Ajuta-te singur in caz de atac de panica de Radu Vrasti

Coperta Carte Ajuta-te singur in caz de atac de panica

Iti doresti sa citesti cartea Ajuta-te singur in caz de atac de panica scrisa de Radu Vrasti si publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL

Descriere completa: Ajuta-te singur in caz de atac de panica este o carte prietenoasa si accesibila, destinata pentru a sprijini persoanele care au suferit sau sufera atacuri de panica. Aceste persoane cauta de cele mai multe ori cu disperare un ajutor calificat, dar nu le este usor sa il gaseasca. Nu de putine ori „specialistii” incearca sa profite de pe urma pacientilor, cautand sa ii „lege” de ei pentru a obtine beneficii materiale. Cartea de fata este scrisa din perspectiva unei persoane afectate de atacuri de panica – Veronica – si are menirea de a-i ajuta pe cititori sa devina independenti de medic, sa duca o viata cat se poate de normala. Bineinteles, cartea nu elimina necesitatea consultarii unui specialist atunci cand cazul este grav, dar metodele si exercitiile expuse in ea sunt utile pentru orice pacient. Radu Vrasti este doctor in medicina si are peste 15 ani de activitate de cercetare in proiecte internationale sub egida Organizatiei Mondiale a Sanatatii si in agentii sau universitati din SUA, Suedia, Olanda, Austria si Ungaria. Are o bogata experienta clinica de consiliere si interventie si este autorul cartii Depresii – noi perspective, aparuta la Editura ALL in 1999. – absolvent al Facultatii de medicina generala Bucuresti, promotia 1963 – medic specialist psihiatru din anul 1981 – medic primar psihiatru din anul 1992 – doctor in medicina din anul 1998 – investigator principal al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Geneva intre 1991-2002 – posesor al premiului international “The 1997 International Travel Award of World Health Organization/National Institute of Drug Abuse/College of Drug Dependence, USA” – Director medical al Spitalului de psihiatrie si masuri de siguranta Jebel, Timis 1990-1999 – Specialist la The Crisis Intervention Program, Statford General Hospital, Huron-Perth Healthcare Alliance, Ontario, Canada, 2006-1013; – Practica Privata in Canada si Romania si pe internet www. vrasti. org din 2007 si pana in prezent…

Cartea Ajuta-te singur in caz de atac de panica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.