Home Carti PDF Ajuta-ti copilul sa devina independent. Parentingul la virsta propriului drum in...

[PDF] Ajuta-ti copilul sa devina independent. Parentingul la virsta propriului drum in viata de Gill Hines

Coperta Carte Ajuta-ti copilul sa devina independent. Parentingul la virsta propriului drum in viata

Iti doresti sa citesti cartea Ajuta-ti copilul sa devina independent. Parentingul la virsta propriului drum in viata scrisa de Gill Hines si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Orice parinte isi da seama la un moment dat ca micutul pe care ieri il ducea de mana la scoala a crescut si trebuie sa decida ce facultate va urma sau sa-si gaseasca un serviciu. Acest ghid practic va arata cum sa-i invatati pe copiii dumneavoastra sa aiba incredere in ei insisi si sa ia singuri hotararile importante, dar si cum sa va pregatiti pentru eventualele momente dificile. Ce faceti daca fiul dumneavoastra de douazeci de ani refuza sa se mute singur? Cum reactionati daca va spune ca, desi are un salariu, nu se descurca cu banii? Cum il determinati sa nu mai apeleze la dumneavoastra de fiecare data cand are o problema? Aici veti gasi raspunsuri la astfel de intrebari, strategii si tactici cu ajutorul carora puteti mentine o relatie armonioasa cu copiii dumneavoastra dupa ce acestia isi incep viata pe cont propriu. GILL HINES este un pedagog cu foarte multa experienta. A colaborat cu parinti, cu tineri si cu profesori, coordonind workshopuri, fiind mentor si indrumator timp de peste 35 de ani. Dr. ALISON BAVERSTOCK este cadru didactic universitar, autoare si mama a patru copii; a cunoscut-o pe Gill cu ocazia unuia dintre workshopurile acesteia. Amindoua acorda in mod frecvent interviuri in mass-media pe tema parentingului si a familiilor. Au mai scris in colaborare: Whatever! A Down-to-earth Guide to Parenting Teenagers si It’s Not Fair! Parenting the Bright and Chalenging Child. Ajuta-ti copilul sa devina independent include si foarte popularele studii de caz si sectiunile cu intrebari si raspunsuri prezente in lucrarile anterioare…

Cartea Ajuta-ti copilul sa devina independent. Parentingul la virsta propriului drum in viata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.