Home Carti PDF Al treilea val. Viitorul in viziunea antreprenorului de Steve Case

[PDF] Al treilea val. Viitorul in viziunea antreprenorului de Steve Case

Coperta Carte Al treilea val. Viitorul in viziunea antreprenorului

Iti doresti sa citesti cartea Al treilea val. Viitorul in viziunea antreprenorului scrisa de Steve Case si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: „In Al Treilea Val, Steve Case a conceput o harta fascinanta a viitorului – una care ne ajuta sa intelegem schimbarile tehnologice care transforma economia si lumea in care traim. O lectura absolut incantatoare!” – Sheryl Sandberg, director de operatiuni, Facebook„Asteptam de mult timp sa citesc povestea lui Steve si nu am fost dezamagit. Cariera lui in afaceri pare scrisa de Horatio Alger si contine lectii importante pentru toti antreprenorii. ” – Warren Buffett, CEO, Berkshire Hathaway„Exprimandu-se cu claritate si pasiune, Steve ne propune o carte ce nu poate lipsi din biblioteca antreprenorilor, directorilor de corporatii si a oricarei persoane care incearca sa aiba succes in Al Treilea Val. ” – Jeff Immelt, CEO, General Electric„Al Treilea Val reprezinta o lectura esentiala pentru liderii din lumea afacerilor si pentru membrii guvernului, dar si pentru toti aceia care incearca sa inteleaga lumea aflata intr-o continua si rapida schimbare. Am lucrat cu Steve timp de doua decenii si am fost intotdeauna impresionat de inteligenta lui si captivat de ideile sale. Daca cititi aceasta carte, veti simti in mod sigur aceleasi lucruri. ” – Colin Powell, secretar de stat al SUA si fost membru al consiliului AOL„Al Treilea Val este o carte indispensabila acelora care vor sa inteleaga istoria internetului. Antreprenorii care isi doresc sa aiba afaceri cu adevarat revolutionare ar trebui sa asculte atent sfaturile intuitive si creative ale lui Steve Case. ” – Brian Chesky, cofondator si CEO Airbnb..

Cartea Al treilea val. Viitorul in viziunea antreprenorului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.