Home Carti PDF Aleasa, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 3 de...

[PDF] Aleasa, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 3 de Liz Braswell (Celia Thomson)

Coperta Carte Aleasa, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Aleasa, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 3 scrisa de Liz Braswell (Celia Thomson) si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: Acesta este al treilea volum al seriei Cele noua vieti ale lui Chloe King. Autoarea volumului Aleasa a mai publicat Caderea, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 1 si Rapirea, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 2. Cand ai saisprezece ani poti schimba lumea…Intr-adevar, poti schimba lumea, mai ales atunci cand te trezesti ca iti cresc gheare, vezi perfect pe intuneric, devii tot mai agila si… ai noua vieti!Intelegand tot mai bine ce i se intampla, Chloe King realizeaza ca va trebui sa renunte la viata tihnita de pana acum si sa-si ia in serios rolul pe care i-l rezerva destinul. Daca la inceput povestile despre rasa mitica din care face parte si razbunarile sangeroase dintre poporul Mai si Ordinul A Zecea Lama nu o afecteaza, iata ca vine clipa in care trebuie sa-si urmeze soarta. Cand isi gaseste cel mai drag prieten zbatandu-se intre viata si moarte pe o alee laturalnica, Chloe isi da seama ca perioada razbunarilor si a varsarii de sange nu s-a terminat. Si ca, de fapt, nu se va termina niciodata. Intre cele doua tabere rivalitatea va fi vesnica. Daca insa Chloe isi va accepta destinul… si va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.„Chloe nu apare ca un super-erou fara cusur – ea este o adolescenta obisnuita, care se trezeste deodata cu niste puteri supranaturale si cu povara mostenirii unei rase mitice. Dar este o persoana puternica, buna, care se mobilizeaza pentru a raspunde provocarilor vietii… […] Pentru mine, Chloe este un simbol al libertatii: libertatea de miscare, de a merge oriunde doresti.“- Liz Braswell..

Cartea Aleasa, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Vol. 3 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.