Home Carti PDF Alimentatia in practica Yoga de Dan Bozaru

[PDF] Alimentatia in practica Yoga de Dan Bozaru

Coperta Carte Alimentatia in practica Yoga

Iti doresti sa citesti cartea Alimentatia in practica Yoga scrisa de Dan Bozaru si publicata de Mix? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Mix

Descriere completa: Lucrarea de fata isi propune sa abordeze in mod sintetic si cat se poate de concis o problema care, cel putin omului contemporan, i se prezinta destul de spinoasa sau lipsita de prea mare importanta. Ceea ce consideram inedit, este prezentarea unei alimentatii juste si rationale, mai ales din punct de vedere yoghin, adica explicata, imbogatita si corelata cu punctele de vedere, observatiile si practicile milenarului sistem yoga. Chiar de la inceput facem precizarea ca o astfel de alimentatie inteligenta nu poate fi conceputa decat in absenta carnii si a produselor din carne, a tutunului, alcoolului si cafelei. Cei inveterati in a face mereu apel la celebrul triolet: cafea, tutun, alcool, pot avea la inceput macar bunavointa de a citi cele cateva elemente si argumentatii de baza privind consumul celor mentionate mai sus in viata de toate zilele, urmand ca mai apoi sa-si formuleze o parere asupra acestui aspect. Omul obisnuit are, de cele mai multe ori, un fel de fobie in a cataloga o persoana care nu consuma carne, care nu bea si nu fumeaza, drept fanatica sau sectanta. El nu prea stie sigur ce intelege prin aceste cuvinte, dar totusi le foloseste, simtindu-se oarecum impacat cu faptul ca marea majoritate a celor din jur – dupa cum lesne se poate constata – duc o viata apropiata de cea a lui. Un astfel de om ignorant, lipsit de o minima cunoastere in domeniu, va continua sa contrazica, sa combata si chiar sa lupte cu o mare infocare impotriva unei alimentatii lipsita de carne. Experienta dobandita de-a lungul multor ani mi-a permis sa inteleg mecanismul subconstient al unei astfel de atitudini. De fapt, omul obisnuit se simte intr-un fel “amenintat” de o eventuala schimbare a unui trai sau conceptii – spune el: impamantenite – ce ar necesita un oarecare efort, cel putin la inceput. Fiind departe de a recunoaste acest aspect launtric, el cauta fel de fel de explicatii, justificari si “contralovituri”, dintre care doua se impun cu precadere: 1) cea a necesarului de pro..

Cartea Alimentatia in practica Yoga in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.