Home Carti PDF America de peste pogrom de Catalin Mihuleac

[PDF] America de peste pogrom de Catalin Mihuleac

Coperta Carte America de peste pogrom

Iti doresti sa citesti cartea America de peste pogrom scrisa de Catalin Mihuleac si publicata de Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cartea Romaneasca

Descriere completa: America de peste pogrom evolueaza pe doua mari planuri aparent divergente. Primul, situat in Romania interbelica si bazat pe documente istorice si pe marturii de arhiva secreta din epoca, face dezvaluiri senzationale despre viata social-politica si convulsiile interetnice din acea perioada. Al doilea plan este construit in jurul unei familii de evrei americani din anii 2000, specializata in comertul cu marfuri second-hand. O familie fara trecut, in aparenta, ai carei membri sunt ghidati doar de pragmatismul vremurilor noastre, unde totul – de la haine pana la idei si chiar nostalgii – este „la mana a doua“. Doua femei cu personalitati exceptionale vor uni cele doua planuri, iar cheia povestii lor, aflata sub semnul unei memorii prodigioase, care apartine atat ratiunii, cat si inimii, va fi gasita la final, cand trecutul se dizolva miraculos in prezent. Catalin Mihuleac reuseste sa impuna atentiei publice evolutia acestui „dosar de existente” international, ale carui file, redate prin tensiunea si culoarea decupajului filmic, uimesc si emotioneaza pe intreg parcursul lecturii. Noul sau roman pledeaza pentru reconcilierea cu ceilalti, dar, in primul rind, pentru reconcilierea cu tine insuti. Este o invitatie la intelegere si toleranta, care leaga ingenios sute de destine si trei orase cu istorii fabuloase: Iasi, Washington D. C. si Viena…

Cartea America de peste pogrom in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.