Home Carti PDF Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri de Ion Creanga

[PDF] Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri de Ion Creanga

Coperta Carte Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri

Iti doresti sa citesti cartea Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri scrisa de Ion Creanga si publicata de Cartex 2000? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cartex 2000

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Marii clasici a editurii Cartex 2000. Cuprins Cat de actual este Ion Creanga?Fisa de portofoliu Referinte critice Povesti Prefata la povestile mele Soacra cu trei nurori Capra cu trei iezi Punguta cu doi bani Danila Prepeleac Povestea porcului Povestea lui? Stan Patitul Povestea lui? Harap-Alb Fata babei si fata mosneagului Ivan Turbinca Amintiri din copilarie IIIIIIIVPovestiri Poveste Mos Nichifor Cotcariul Povestea unui om lenes Mos Ion Roata Cinci pani Mos Ion Roata si Voda Cuza Inul si camesa Acul si barosul Ursul pacalit de vulpe..

Cartea Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.