Home Carti PDF Amintiri dintr-o copilarie de aur. Copilaria rebela a unui mare iluminat...

[PDF] Amintiri dintr-o copilarie de aur. Copilaria rebela a unui mare iluminat de Osho

Coperta Carte Amintiri dintr-o copilarie de aur. Copilaria rebela a unui mare iluminat

Iti doresti sa citesti cartea Amintiri dintr-o copilarie de aur. Copilaria rebela a unui mare iluminat scrisa de Osho si publicata de Mix? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Mix

Descriere completa: Aceasta carte, aceste „sclipiri“ din aceasta copilarie cu adevarat de aur, este doar o invitatie, o incurajare in plus pentru noi toti ca asemenea lui, sa gasim acel spatiu din sufletul nostru prin care sa inflorim mereu si mereu. Ce veti gasi in interiorul acestor pagini va fi doar viata cu toata nebunia ei, cu toata iubirea si cu toate rasetele ei! Daca veti putea citi aceasta carte cu inima deschisa, lasand la o partea masca grava a adultului, poate veti surprinde si voi „sclipiri“ ale copilului vostru interior. Si asa puteti incepe aventura jocului interior…..

Cartea Amintiri dintr-o copilarie de aur. Copilaria rebela a unui mare iluminat in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.