Home Carti PDF Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul de Bogdan-Alexandru Stanescu

[PDF] Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul de Bogdan-Alexandru Stanescu

Coperta Carte Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul

Iti doresti sa citesti cartea Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul scrisa de Bogdan-Alexandru Stanescu si publicata de Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cartea Romaneasca

Descriere completa: Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul este debutul lui Bogdan-Alexandru Stanescu (B. A.S.). Compendiu al unei opere poetice care continua sa se scrie, cartea sta sub semnul epopeii antice. Intr-o Iliada pe dos, eroi fragili ai timpului nostru, vulnerabili din cap pana-n crestet, isi infrunta spaimele, exilandu-se in propria memorie, luptand la portile cetatii, in razboiul cotidian al supravietuirii. O lupta prin ceata, in spatele unui scut de hartie.„Am publicat poezie in 1999, intr-o revista care se numea Luceafarul. Au urmat pentru mine doisprezece ani de lupte pe care le-am dus fie cu propria umbra (majoritatea), fie cu cele inconjuratoare. In vara lui 2012 m-am hotarat sa distrug tot ce stransesem in acest timp si, sub impulsul unei manii dionisiace si totusi livresti, mi-am recladit zidurile de aparare. Volumul acesta, debutul meu, e despartirea de dansul orgiastic, de verbozitatea tinereasca, e o arestare a irationalului in forme marmoreene. Poate fi ultima pauza a sufletului inaintea infruntarii unei carari fara de intoarcere.“ – Bogdan-Alexandru Stanescu..

Cartea Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.