Home Carti PDF Argumentul nuclear in politica externa a statelor de Rodica Dinulescu

[PDF] Argumentul nuclear in politica externa a statelor de Rodica Dinulescu

Coperta Carte Argumentul nuclear in politica externa a statelor

Iti doresti sa citesti cartea Argumentul nuclear in politica externa a statelor scrisa de Rodica Dinulescu si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din cuprins: Evolutia doctrinelor de securitate si a conceptelor strategice ale SUA si URSS; Linii teoretice dominante si elemente de gandire strategica in politica externa a SUA si Federatiei Ruse post Razboi Rece; Politica nucleara, preocupare a comunitatii de securitate: decizii NATO; Iran – intre politica de dialog si politica de ingradire; Scutul american – schimbare recenta de atitudine sau preocupare permanenta?;Reactii explicite ale Federatiei Ruse la sistemul american de aparare antiracheta. Conflictul din Georgia; Participarea Romaniei la scutul american antiracheta…

Cartea Argumentul nuclear in politica externa a statelor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.