Home Carti PDF Armada de Ernest Cline

[PDF] Armada de Ernest Cline

Coperta Carte Armada

Iti doresti sa citesti cartea Armada scrisa de Ernest Cline si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: „O combinatie de pop culture si literatura SF clasica. O poveste palpitanta despre maturizare.” Entertainment Weekly Evadarea e necesara, isi tot spune Zack Lightman, care a visat dintotdeauna cu ochii deschisi ca sa alunge monotonia din viata reala. Si nu e periculoasa, crede el, pentru ca gamerii adolescenti nu trebuie sa salveze universul… Dar intr-o zi eroul nostru da cu ochii de o farfurie zburatoare… Mai mult: ciudata aparitie e din jocul video pe care-l joaca in fiecare seara, aparand Pamantul de invadatori extraterestri. Si nu, Zack n-a luat-o razna. Armada submineaza conventiile din SF, surprinzand la fiecare pagina cu o poveste despre maturizare si invazie extraterestra asa cum nu ati mai citit. „A doua carte a lui Ernest Cline este extraordinara. Fani ai romanului Ready Player One, e timpul sa va bucurati!” Huffington Post..

Cartea Armada in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.