Home Carti PDF Arme matematice de distrugere de Cathy O’Neill

[PDF] Arme matematice de distrugere de Cathy O’Neill

Coperta Carte Arme matematice de distrugere

Iti doresti sa citesti cartea Arme matematice de distrugere scrisa de Cathy O’Neill si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Bestseller New York Times Nominalizata la National Book Award Modelele matematice care ne reglementeaza viata sunt opace si incontestabile, chiar daca gresesc, avertizeaza Cathy O’Neil, fosta jurnalista la Wall Street Journal. Si, mai rau, alimenteaza discriminarea intr-un „cocktail toxic pentru democratie“. Intr-o epoca in care cele mai multe aspecte din existenta noastra cad sub incidenta datelor analizate automat, e necesar sa le intelegem mecanismele si sa chestionam modelele. Descoperiti latura intunecata a Big Data! „Autoarea cunoaste puterea si riscurile modelelor matematice, dar are si darul analogiei, ceea ce o face una dintre cele mai competente comentatoare a folosirii datelor ca arme.“ New York Times Book Review..

Cartea Arme matematice de distrugere in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.