Home Carti PDF Arta icoanei. O teologie a frumusetii de Paul Evdokimov

[PDF] Arta icoanei. O teologie a frumusetii de Paul Evdokimov

Coperta Carte Arta icoanei. O teologie a frumusetii

Iti doresti sa citesti cartea Arta icoanei. O teologie a frumusetii scrisa de Paul Evdokimov si publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sophia

Descriere completa: „Lumea, rupta de radacina ei cereasca si iconica, este inexistenta. Singur neantul nu este icoana a nimic, e gol metafizic absolut. Dimpotriva, orice existenta vizibila este «chipul facut de mana lui Dumnezeu» si care isi povesteste ale sale mirabilia. Asa cum psihologia nu poate exista fara suflet si fundamenteaza existenta acestuia, asa cum orice Liturghie, orice epicleza este deja raspunsul lui Dumnezeu si manifestarea Prezentei Sale, la fel icoana este evidenta stralucitoare a Imparatiei. Lumina taborica face din icoana argumentul iconografic al existentei lui Dumnezeu.“ – Paul Evdokimov..

Cartea Arta icoanei. O teologie a frumusetii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.