Home Carti PDF Arta minimalismului de Regina Wong

[PDF] Arta minimalismului de Regina Wong

Coperta Carte Arta minimalismului

Iti doresti sa citesti cartea Arta minimalismului scrisa de Regina Wong si publicata de Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Baroque Books & Arts

Descriere completa: Regina Wong este fondatoarea si edi¬torul site-ului livewellwithless. com. Este pasionata de conceptul de simplitate si minimalism. Inainte sa adopte acest stil de viata, ea a lucrat in industria telecomunicatiilor, avand o cariera de succes, dar care pe termen lung i-a adus putine bucurii si satisfactii personale. Minimalismul i-a transformat viata si e convinsa ca o poate transforma si pe a altora.„ A c u m o a m e n i i c u n o s c t o a t e p r e t u r i l e ,d a r n u m a i c u n o s c n i c i o v a l o a r e “o s c a r w i l d eMinimalismul nu inseamna doar o serie de actiuni, ci o schimbare totala de mentalitate: admite ca belsugul epocii moderne nu a dus la o viata mai fericita – de fapt, suntem mai nefericiti decat generatiile din trecut, in ciuda faptului ca avem tot mai mult – si demonstreaza la fiecare pas ca less is more. „Cand ne dorim simplitatea, nu ne aflam in cautarea unei vieti mai usoare. Ci in cautarea unei vieti.“- DAVE BRUNO „Viata este ceea ce se intampla in timp ce tu esti ocupat facandu-ti alte planuri.“- ALLEN SAUNDERS „Accepta viata pentru ceea ce este: o perioada finita cu posibilitati infinite.“- THE MINIMALISTS „Cea mai mare provocare a vietii este sa fii tu insuti intr-o lume care incearca sa te faca asemanator celorlalti.“- ANONIM „Nu este suficient sa fim ocupati. Intrebarea este: cu ce suntem ocupati?“- HENRY DAVID THOREAU..

Cartea Arta minimalismului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.