Home Carti PDF Arta orizontalei. Lauda tolanitului de Bernd Brunner

[PDF] Arta orizontalei. Lauda tolanitului de Bernd Brunner

Coperta Carte Arta orizontalei. Lauda tolanitului

Iti doresti sa citesti cartea Arta orizontalei. Lauda tolanitului scrisa de Bernd Brunner si publicata de Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Baroque Books & Arts

Descriere completa: Elogiul inchinat de Bernd Brunner tolanitului este o incursiune profunda in istoria culturii si o stralucita pleiada de studii asupra orizontalei, abordate din cele mai subtile si ironice unghiuri, de la tolanitul in Epoca de Piatra la somnul viitorului high-tech, de la Ludovic al XIV-lea la Alberto Manguel, de la Thomas Mann la Marcel Proust, de la Henri Matisse la Norberto Bobbio, de la Frederic Chopin la Albrecht Dürer, pasind pe varfuri printre evolutia saltelei, a sofalei, a divanului, a somnului rasfatat si a rafinamentului pufos. Majoritatea workaholicilor considera somnul o indeletnicire suspecta, iar Henry Ford il gasea de-a dreptul „superfluu“. Apoi, se pare ca si Alexandru cel Mare, Napoleon Bonaparte, Thomas Alva Edison, inventatorul becului, si Winston Churchill, de altfel si Silvio Berlusconi si-au consumat foarte putine ore din noapte dormind. Si nu se stie daca vreunul recupera ceva in timpul zilei. Oamenii de stiinta americani sustin ca ar fi descoperit o gena a dormitului pe apucate. Daca ar fi sa dam crezare altor studii, mai noi, somnul indelungat favorizeaza slabitul. Iar cei care dorm putin se ingrasa, chiar daca au un consum redus de calorii. Indiferent daca exista opinii diferite in ceea ce priveste cauzele, ideea de a scapa in acest fel de kilogramele in plus este cat se poate de atragatoare. „In pat se inchide cercul… si cel al zilei, si cel al vietii.“ – Bernd Brunner..

Cartea Arta orizontalei. Lauda tolanitului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.