Home Carti PDF Arta posibilului. Transformarea vietii profesionale si personale de Benjamin Zander

[PDF] Arta posibilului. Transformarea vietii profesionale si personale de Benjamin Zander

Coperta Carte Arta posibilului. Transformarea vietii profesionale si personale

Iti doresti sa citesti cartea Arta posibilului. Transformarea vietii profesionale si personale scrisa de Benjamin Zander si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: Arta posibilului ofera un set de practici revolutionare ce stimuleaza creativitatea in cadrul tuturor activitatilor umane. Patrunsa de energia dinamicului lor parteneriat, cartea imbina extraordinarul talent organizatoric, didactic si comunicational al lui Ben cu geniul dovedit de Rosamund Stone Zander in crearea de paradigme inovative in sprijinul realizarii personale si profesionale. Printr-un contrapunct vioi, autorii ne ofera o intelegere profunda a puternicului rol pe care notiunea de posibil il poate juca in toate aspectele vietii noastre. Practicile aparent simple propuse de Zander se fundamenteaza pe doua premise: anume ca viata se compune ca o povestire („totul e inventie“)? si ca, printr-un proces de redefinire, devin posibile mult mai multe lucruri decat cred oamenii in mod obisnuit. Perspectiva ne este modificata prin intermediul unor povestiri, parabole si anecdote inaltaoare, inspirate atat din experienta personala a autorilor, cat si din modelele oferite de eroi celebri sau chiar din viata de zi cu zi. De la „Acordarea Notei 10“ si misterioasa „Regula Numarul 6“ la „A conduce din orice pozitie“ Impartasirea uimitoarei revelatii a lui Ben ca forta dirijorului sau a liderului depinde in mod direct de cat de multa maretie este acesta dispus sa acorde altora. Fiecare practica ofera o oportunitate de transformare personala si profesionala…

Cartea Arta posibilului. Transformarea vietii profesionale si personale in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.