Home Carti PDF Ascensiunea stelara de Ana-Maria Negrila

[PDF] Ascensiunea stelara de Ana-Maria Negrila

Coperta Carte Ascensiunea stelara

Iti doresti sa citesti cartea Ascensiunea stelara scrisa de Ana-Maria Negrila si publicata de Crux Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Crux Publishing

Descriere completa: Dupa succesul de piata si critica avut cu romanul Regatul sufletelor pierdute, Ana-Maria Negrila revine cu o continuare inca si mai spectaculoasa: romanul space opera Ascensiunea stelara, al doilea volum al seriei Stelarium. Am parasit planeta Galene si ne indreptam alaturi de cei trei agenti secret din Regatul Celest spre o planeta exotica si misterioasa: Cardeea. Bun venit intr-o lume post-umana, dar cat de familiara, cu intrigile ei politice, cu conflictele ei mai mult sau mai putin subtile si cu jocurile de culise puse la cale de personaje ale caror adevarate intentii abia le putem ghici! Sub razele de lumina rosie si fierbinte a lui Adranus isi dau intalnire personaje umane si non-umane, inteligente artificiale, creiere vegetale si chiar… nave spatiale – si toate au un singur scop. Care este acela si cine va iesi castigator din aceasta cursa veti afla numai citind Ascensiunea stelara!..

Cartea Ascensiunea stelara in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.