Home Carti PDF Asigurarea securitatii informatiilor in organizatii de Bogdan-Dumitru Tiganoaia

[PDF] Asigurarea securitatii informatiilor in organizatii de Bogdan-Dumitru Tiganoaia

Coperta Carte Asigurarea securitatii informatiilor in organizatii

Iti doresti sa citesti cartea Asigurarea securitatii informatiilor in organizatii scrisa de Bogdan-Dumitru Tiganoaia si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din Cuprins: Informatiile si securitatea acestora in organizatii; Starea actuala si perspectivele privind securitatea informatiilor in organizatiile din Romania; Sistemul de Management al Securitatii Informatiilor – S. M.S. I. – in organizatii; Riscurile privind securitatea informatiilor si managementul acestora in organizatii. Originalitatea volumului consta in propunerea de dezvoltare a unui model, luand in considerare starea actuala, dar si perspectivele acestui domeniu in Romania. In elaborarea volumului, autorul abordeaza aspecte privitoare la Sistemul de Management al Securitatii Informatiilor in organizatii, subliniind importanta activitatilor de asigurare a securitatii informatiilor si a managementului lor in cadrul acestui sistem. Cu o bogata bibliografie, cartea se bazeaza si pe un studiu al rapoartelor E. N.I. S.A. (European Network and Information Security Agency), iar autorul utilizeaza instrumente si metode de cercetare stiintifica complexe (cercetarea bibliografica, analiza comparativa, chestionarul, analiza S. W.O. T., modelarea, simularea software si studiul de caz).Prin valoarea stiintifica si aplicativa a demersului de cercetare, volumul poate fi utilizat atat in scop academic, cat si in scop practic, de catre organizatii industriale…

Cartea Asigurarea securitatii informatiilor in organizatii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.