Home Carti PDF Asta nu este viata mea de Marta Petreu

[PDF] Asta nu este viata mea de Marta Petreu

Coperta Carte Asta nu este viata mea

Iti doresti sa citesti cartea Asta nu este viata mea scrisa de Marta Petreu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Poezia Martei Petreu este o «amprenta in materie», o incizie sangerie de o «brutala tandrete» in pielea neagra-alba a cuvantului din care se desface frematatoare si infometata carnea jupuita a corpului, frant si invins in lupta cu dumnezeiasca nepasare a Tatalui, insa niciodata supus. Cu tenacitatea neimblanzita a proorocului propriei apocalipse, autoarea ne imbie cu fiecare poem sa ne impartasim din «frumusetea feroce» a vietii.“ – Roberto Merlo„Marta Petreu e o poeta cu mintea limpede si cu un curaj deosebit – iar curajul ei nu seamana a provocare, nici a declaratie de intentie sau de razboi, ci ni se infatiseaza ca un simplu fapt, ca un gest firesc al unei atitudini poetice fara nici un compromis.“ – Szabo T. Anna..

Cartea Asta nu este viata mea in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.