Home Carti PDF Astrologie orara de Mihaela Dicu

[PDF] Astrologie orara de Mihaela Dicu

Coperta Carte Astrologie orara

Iti doresti sa citesti cartea Astrologie orara scrisa de Mihaela Dicu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia HEXAGON. La limita cunoasterii a editurii Polirom. Mihaela Dicu ofera in premiera pentru Romania un veritabil manual de astrologie orara, excelent documentat si bine sistematizat, care se adreseaza atat astrologilor profesionisti dornici sa se specializeze in aceasta ramura, cat si incepatorilor in domeniu. Pentru orice intrebare concreta, din orice domeniu, se poate intocmi o harta astrologica. Studiul acestei harti, axat in principal pe interpretarea relatiilor dintre planete si a amplasarii acestora in zodii si in casele astrologice, conduce la descrierea cu o exactitate uimitoare a cursului evenimentelor legate de intrebarea pusa. Cartea prezinta terminologia si tehnicile de interpretare specifice acestei ramuri a astrologiei, insotite de exemple ilustrative si de o sectiune de anexe care detaliaza notiuni necesare pentru o analiza corecta. Din cuprins: Ce este astrologia orara si cum functioneaza Semnele zodiacale in astrologia orara Atributele planetelor in astrologia orara Forta planetelor Dinamica planetelor Relatiile dintre planete Evaluarea timpului in astrologia orara Cele 12 case astrologice Stelele fixe in astrologia orara Sortii sau partile arabe in astrologia orara Grade specifice..

Cartea Astrologie orara in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.