Home Carti PDF Astronautul din Boemia de Jaroslav Kalfar

[PDF] Astronautul din Boemia de Jaroslav Kalfar

Coperta Carte Astronautul din Boemia

Iti doresti sa citesti cartea Astronautul din Boemia scrisa de Jaroslav Kalfar si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Cel mai bun debut. Wall Street Journal O odisee intergalactica despre iubire, ambitie si descoperirea propriei identitati Orfan de mic, crescut intrun sat din Cehia de bunicii sai iubitori, Jakub Prochazka devine dintrun cercetator modest primul astronaut al tarii. Cand o misiune periculoasa catre Venus ii ofera atat sansa de a fi erou, asa cum sia dorit dintotdeauna, cat si un mijloc de a ispasi pacatele tatalui sau, fost informator comunist, Jakub se aventureaza curajos in necunoscut, lasando in urma pe Lenka, sotia si prietena lui cea mai buna. Singur in spatiu, Jakub traieste aventuri paradoxale si se imprieteneste cu o fiinta extraterestra absolut neobisnuita reala sau imaginara? cu care poarta discutii filosofice despre arta si iubire. Va mai reusi oare Jakub sa revina in siguranta la viata pe care a lasato in urma, pe Pamant? Ai senzatia ca un episod din Star Trek a aterizat in Gluma lui Milan Kundera. – The Guardian Finalist la Center for Fiction s First Novel Prize 2017 New York Times Book Review Editors’ Choice Este mai mult decat un roman SF alert si nebunesc… Kalfa? are o minte atat de ingenioasa si atatea idei de explorat, iar scriitura lui e vie si sarcastica! O voce foarte distincta, imposibil de confundat. Un debut de o imaginatie frenetica, plin de vitalitate si originalitate. – New York Times Convingator, ingenios si impresionant, romanul aduce in discutie felul in care ne lasam amprenta asupra istoriei. Dar adevarata sa misiune este de a demonstra ce ne defineste ca oameni legatura profunda cu ceilalti. San Francisco Chronicle Jaroslav Kalfar sa nascut cu un an inainte de Revolutia de Catifea din Praga. La 15 ani a emigrat in Statele Unite si a invatat limba engleza din carti si desene animate. Detine un Masterat in Arte Frumoase de la New York University, unde a beneficiat de o bursa Goldwater si a fost nominalizat la E. L. Doctorow Prize. I sa acordat National Endowment for the Arts Creative Writing Fellowship 2018. Locuieste in Brooklyn. Astronautu..

Cartea Astronautul din Boemia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.