Home Carti PDF Atinge imposibilul! Cum sa faci fata provocarilor si sa obtii succesul...

[PDF] Atinge imposibilul! Cum sa faci fata provocarilor si sa obtii succesul in viata, munca si sport de Greg Whyte

Coperta Carte Atinge imposibilul! Cum sa faci fata provocarilor si sa obtii succesul in viata, munca si sport

Iti doresti sa citesti cartea Atinge imposibilul! Cum sa faci fata provocarilor si sa obtii succesul in viata, munca si sport scrisa de Greg Whyte si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: „Cu totii simtim nevoia de a obtine imposibilul. ii vedem pe ceilalti din jurul nostru cum fac lucruri incredibile si ne intrebam daca le-am putea face si noi. Si da, putem. Toti avem capacitatea de a obtine succesul in toate provocarile vietii, fie ca este vorba despre slabit, afaceri sau escaladarea unui munte. insa succesul nu se obtine atat de usor. O abordare structurata si o atentie deosebita la detalii vor optimiza sansele de a face ca imposibilul sa devina posibil. in aceasta carte, va voi impartasi experienta mea in domeniu, bazandu-ma pe cele optsprezece provocari din programele Comic Relief si Sport Relief, prin care am ajutat la obtinerea a 33 de milioane de lire sterline in scopuri caritabile – de la antrenarea unor celebritati precum David Walliams, care a inotat de-a lungul Tamisei, John Bishop si saptamana sa de iad si Davina Mc Call, care a incheiat cu succes ultratriatlonul de 500 de mile, pana la bolnavi de cancer sau un paraplegic care au trecut inot Canalul Manecii si pana la cel mai in varsta barbat care a alergat in Maratonul Polului Nord. Fiecare dintre noi poate obtine lucruri extraordinare.” – Prof. GREG WHYTE„Daca Greg ma poate inspira pe mine sa obtin imposibilul, te poate in¬spira si pe tine.” – DAVID WALLIAMS„Cand Greg crede in tine, este imposibil ca tu sa nu ai incredere in tine si sa nu iti gasesti resurse de existenta carora nu stiai.” – JOHN BISHOP„Cuvintele nu pot exprima ce simt pentru Greg. El mi-a fost cel mai bun mentor pe care l-am avut vreodata.” – DAVINA Mc CALL..

Cartea Atinge imposibilul! Cum sa faci fata provocarilor si sa obtii succesul in viata, munca si sport in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.