Home Carti PDF Atingerea focului de Linda Howard

[PDF] Atingerea focului de Linda Howard

Coperta Carte Atingerea focului

Iti doresti sa citesti cartea Atingerea focului scrisa de Linda Howard si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Anni Parker a venit in Silver Mesa, Arizona, pentru ca era singurul loc in anul 1871, in care oamenii erau de parere ca o femeie medic e mai buna decit sa nu ai medic deloc. Viata ei singuratica a devenit si mai grea din noaptea in care Rafe Mc Cay a dat buzna in casa ei, cu un glont in coapsa si un ucigas pe urmele lui. Sub amenintarea armei, ea il urmeaza in muntii Arizonei, intr-o lume plina de pericole si de pasiune. Anni descopera in Rafe nu numai un barbat ranit, un proscris tradat si urmarit pentru a fi ucis, ci si un barbat tulburator de frumos si de tandru, un om nevinovat. Urmariti de secretele trecutului, se indragostesc unul de altul cu o dragoste plina de senzualitate, plecind intr-o calatorie care lui Rafe ii reaprinde in suflet speranta si va trezi in Anni loialitate si dorinte aprinse…

Cartea Atingerea focului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.