Home Carti PDF Audiobook – Eliberarea de jocurile mintii ghid practic pentru iluminare de...

[PDF] Audiobook – Eliberarea de jocurile mintii ghid practic pentru iluminare de Marius Mihai Lungu

Coperta Carte Audiobook - Eliberarea de jocurile mintii ghid practic pentru iluminare

Iti doresti sa citesti cartea Audiobook – Eliberarea de jocurile mintii ghid practic pentru iluminare scrisa de Marius Mihai Lungu si publicata de ATMAN? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ATMAN

Descriere completa: Dupa cei 10-12 ani ghidati de o persoana a carei identitate a ramas chiar si acum necunoscuta, realizand care este adevarata noastra natura, toate aceste metode si tehnici aplicate de mine si scrise aici in carte mi se par inutile. Insa imi dau seama ca la acel moment daca mi-ar fi spus doar atat: „Stii ca existi?“, „Esti constient ca existi?“ si „Ai avut vreun moment in care nu ai existat?“, nu cred ca as fi inteles nimic si simplitatea adevaratei mele naturi (care este si a voastra) ar fi fost, ca de obicei, trecuta cu vederea de minte…

Cartea Audiobook – Eliberarea de jocurile mintii ghid practic pentru iluminare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.