Home Carti PDF Avantajul inechitabil. Puterea educatiei financiare de Robert T. Kiyosaki

[PDF] Avantajul inechitabil. Puterea educatiei financiare de Robert T. Kiyosaki

Coperta Carte Avantajul inechitabil. Puterea educatiei financiare

Iti doresti sa citesti cartea Avantajul inechitabil. Puterea educatiei financiare scrisa de Robert T. Kiyosaki si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Avantajul inechitabil. Puterea educatiei financiare

Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Sustinand o perspectiva asupra banilor care depaseste si contrariaza opiniile curente, Kiyosaki si-a castigat reputatia de autor si antreprenor sincer, direct si pragmatic. El considera ca sfaturile clasice care pledeaza pentru economisirea banilor, obtinerea de diplome pentru capatarea unui loc de munca bun si investirea pe termen lung intr-un portofoliu diversificat constituie tot atatea exemple de decizii nefericite si paguboase, mai ales in contextul actualei crize economice globale. Analizandu-si propria experienta de viata, Kiyosaki le recomanda tuturor — in special tinerilor si antreprenorilor — sa urmeze cursuri de educatie financiara adaptate la lumea reala, intrucat sistemul traditional de invatamant ii obisnuieste de mici pe oameni cu o gandire financiara nesanatoasa…

Cartea Avantajul inechitabil. Puterea educatiei financiare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.