Home Carti PDF Aventurile lui Wesley Jackson de William Saroyan

[PDF] Aventurile lui Wesley Jackson de William Saroyan

Coperta Carte Aventurile lui Wesley Jackson

Iti doresti sa citesti cartea Aventurile lui Wesley Jackson scrisa de William Saroyan si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Saroyan a servit in armata Statelor Unite in perioada Celui De-al Doilea Razboi Mondial. A facut parte dintr-un contingent in asteptare in Astoria, Queens, petrecand mult timp in Hotel Lombard din Manhattan. In 1942, a fost trimis in misiune la Londra, facand parte dintr-o echipa de filmare pentru un documentar al Armatei. Toate aceste intamplari au fost evocate in Aventurile lui Wesley Jackson. Cu greu a evitat Curtea Martiala, dupa ce i-a fost publicata cartea, fiind acuzat ca ar fi un pacifist declarat in timpul marelui razboi. Aventurile lui Wesley Jackson este o carte emotionanta, coplesitoare prin sentimentele profund umane ale lui William Saroyan, un mare iubitor al pacii. Autorul descrie suferintele soldatilor in timpul pregatirilor pentru razboi, dificultatile resimtite din cauza disciplinei cazone uneori absurda, sentimentele prietenesti ale unor amici din armata care doreau un singur lucru – sa scape cu bine din marele razboi…

Cartea Aventurile lui Wesley Jackson in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.