Home Carti PDF Avraam. Fascinanta calatorie a unui nomad de Chuck R. Swindoll

[PDF] Avraam. Fascinanta calatorie a unui nomad de Chuck R. Swindoll

Coperta Carte Avraam. Fascinanta calatorie a unui nomad

Iti doresti sa citesti cartea Avraam. Fascinanta calatorie a unui nomad scrisa de Chuck R. Swindoll si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Descopera puterea credintei!Cand derulam istoria pana in timpurile lui Avraam, vom intalni oameni care au nascocit superstitii false pentru a explica inexplicabilul. Unii imparati puternici pretindeau ca sunt zei si construiau piramide uriase in incercarea de a obtine nemurirea. Din multimea de conceptii gresite, din acest amalgam de confuzie, se distinge un barbat. De ce, dupa mii de ani, inca mai discutam despre credinta acestui nomad? Chuck Swindoll raspunde acestei intrebari si multor altora prin aceasta biografie fascinanta si patrunzatoare care iti va inviora propria-ti credinta…

Cartea Avraam. Fascinanta calatorie a unui nomad in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.