Home Carti PDF Baiatul care voia sa traiasca vesnic (Saga Heechee, partea a V-a)...

[PDF] Baiatul care voia sa traiasca vesnic (Saga Heechee, partea a V-a) de Frederik Pohl

Coperta Carte Baiatul care voia sa traiasca vesnic (Saga Heechee, partea a V-a)

Iti doresti sa citesti cartea Baiatul care voia sa traiasca vesnic (Saga Heechee, partea a V-a) scrisa de Frederik Pohl si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Ultima poveste din saga Heechee se petrece intre aspiratia le eternitate si visul de a distruge tot ce misca in galaxie Oamenii care viseaza sa traiasca printre stele patrund in nucleul Heechee si-si duc viata alaturi de fiinte ramase fara corpul fizic. Mintea lor e stocata intr-o memorie electronica, astfel incat intelepciunea lor sa se pastreze, sfidand trecerea timpului. Linistea le e amenintata de Kugeli, care ar putea lansa un atac. Wan Enrique Santos-Smith este insa un pericol si mai mare. Condus de o ura fara margini, acesta se lasa dominat de dorinta nebuneasca de a-i distruge pe Heechee si orice alta fiinta din galaxie aflata in preajma lor. „Frederik Pohl crede ca putem invata sa facem fata unor provocari extraordinare. Credinta lui in omenire, temperata si greu castigata, face din aceasta carte o lectura placuta.“Publisher’s Weekly „In cele mai bune carti ale lui Pohl curiozitatea fata de idei se imbina intotdeauna cu o energie narativa contagioasa. Aceasta energie se simte in Baiatul care voia sa traiasca vesnic […] Admiratorii lui Pohl, care sunt foarte multi, vor fi recunoscatori ca maestrul genului merge mai departe si, ca de obicei, joaca cinstit.“The New York Times Book Review..

Cartea Baiatul care voia sa traiasca vesnic (Saga Heechee, partea a V-a) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.