Home Carti PDF Balciul desertaciunilor de William Makepeace Thackeray

[PDF] Balciul desertaciunilor de William Makepeace Thackeray

Coperta Carte Balciul desertaciunilor

Iti doresti sa citesti cartea Balciul desertaciunilor scrisa de William Makepeace Thackeray si publicata de Aldo Press? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Balciul desertaciunilor

Editura: Aldo Press

Descriere completa: Balciul desertaciunilor (1847-1848) este un roman satiric. Ca si titlul, volumul are ca tema vanitatea celor bogati si puternici. Autorul pare sa isi atentioneze cititorii inca de la inceput ca banii si puterea, desi importanti in viata de zi cu zi, nu conduc in mod obligatoriu la fericire sau multumire, si nu ar trebui sa ajunga singura dorinta in viata. Povestea incepe cu personajele Amelia Sedley si Rebecca Sharp, parasind academia doamnei Mrs .Pinkerton, pentru a-si trai viata in Vanity Fair, un loc imaginar, al urcarii sociale si a cautarii bunastarii financiare. Amelia apartine unei familii bune, si considera ca bunastarea financiara sau puterea nu ar trebui sa fie importante in viata, dar Rebecca este o orfana si simte ca aceste lucruri ar trebui sa fie singurul ei scop in viata. Rebecca incearca din rasputeri sa intre in lumea buna a societatii, si in cercul social inalt din Vanity Fair, casatorindu-se cu fratele Ameliei. Dar planurile sale sunt distruse de George Osborne, viitorul sot al Ameliei…

Cartea Balciul desertaciunilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.