Home Carti PDF Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvetian de Brad Birkenfeld

[PDF] Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvetian de Brad Birkenfeld

Coperta Carte Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvetian

Iti doresti sa citesti cartea Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvetian scrisa de Brad Birkenfeld si publicata de Minerva? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Minerva

Descriere completa: O poveste palpitanta si adevarata despre cel mai mare caz de frauda fiscala din istoria finantelor! Bani. Tradare. Coruptie. Razbunare. Bradley Birkenfeld avea totul ca bancher privat elvetian care lucra la cea mai mare banca din lume, UBS, unde mega-bogatasii isi ascund milioanele de ochii autoritatilor fiscale intr-o retea secreta si complexa de conturi cu parola si companii offshore. Cind a descoperit ca UBS voia sa dea vina pe el pentru nesabuintele clientilor, Birkenfeld a denuntat situatia guvernului SUA. Peste 15 miliarde de dolari (si numaratoarea continua) au fost recuperati pe baza informatiilor fara precedent ale lui Birkenfeld, dar cu toate ca Bradley, singur, a demascat cea mai mare schema de frauda fiscala din istorie si a zdruncinat cu denuntul lui traditiile secretului bancar elvetian, Departamentul de Justitie al SUA l-a acuzat de conspiratie si Birkenfeld a fost arestat si a ispasit treizeci de luni de inchisoare. Dar Brad a triumfat in cele din urma. Dupa ce a iesit din inchisoare, si-a luat revansa cand Fiscul american i-a acordat pentru dezvaluirile lui senzationale o recompensa de 104 milioane de dolari, cea mai mare recompensa din istorie. Acum, in Bancherul diavolului, el ne spune pentru prima data remarcabila lui poveste…

Cartea Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvetian in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.