Home Carti PDF Barbatul din stanga de Alberto Mussa

[PDF] Barbatul din stanga de Alberto Mussa

Coperta Carte Barbatul din stanga

Iti doresti sa citesti cartea Barbatul din stanga scrisa de Alberto Mussa si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Alberto Mussa revine la editura Univers cu un nou roman la fel de incitant ca si celelalte doua care l-au precedat, Enigma lui Qaf si Miscarea pendulara. Barbatul din stanga, imbina misterele si analizele profunde ale comportamentului omenesc. Intr-o casa de toleranta deghizata in clinica medicala are loc o crima a unui demnitar de stat. Suspecta principala dispare, intra in scena un frate geaman si ceea ce se voia o investigatie degenereaza intr-o competitie pe teren minat. Un roman despre conventii morale, sexuale, politice, familiale, profesionale, dar mai ales despre nerespectarea lor…

Cartea Barbatul din stanga in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.