Home Carti PDF Barbatul imparatiei de Tony Evans

[PDF] Barbatul imparatiei de Tony Evans

Coperta Carte Barbatul imparatiei

Iti doresti sa citesti cartea Barbatul imparatiei scrisa de Tony Evans si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Te-ai saturat sa te tarasti de la serviciu acasa, de acasa la biserica si apoi din nou la serviciu doar ca sa te afli in miscare? Dumnezeu te-a creat pentru ceva mult mai maret, mult mai fascinant, mult mai barbatesc. Dumnezeu vrea sa schimbi lumea – sau cel putin o parte din ea. Mai mult, El vrea sa ai parte de aventura vietii tale! El ti-a dat un domeniu pe care sa-l stapanesti, oameni pe care sa-i protejezi, misiuni de indeplinit! Si El ti-a promis ca-ti va da tot ceea ce vei avea nevoie pentru a reusi. Urmeaza sfaturile lui Tony Evans in timp ce te conduce spre adevarata masculinitate. Vei vedea de ce ii place ca este barbat – si vei vedea ca cei care te iubesc iti vor multumi pentru ca ai citit cartea aceasta. Dusmanul nu vrea sa stii lucrul acesta, insa tu nu esti barbatul care crezi ca esti. Esti mult mai mult decat atat!Incepand de acum, poti fi un barbat al imparatiei! „Barbatul imparatiei este un manual pentru viata. Tony Evans a schitat planul de joc pe care trebuie sa-l urmam daca dorim, ca barbati, sa traim o viata victorioasa. El descrie nu doar ceea ce trebuie sa facem, dar, mai important, ne arata cum sa facem ceea ce trebuie sa facem. Cartea aceasta este o lectura obligatorie pentru orice barbat care doreste sa traiasca conform planului lui Dumnezeu pentru conducerea familiei de catre barbat!”Tony Dungy, antrenor care a castigat campionatul de fotbal american si autor al mai multor carti devenite bestsellere..

Cartea Barbatul imparatiei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.