Home Carti PDF Barrayar de Lois McMaster Bujold

[PDF] Barrayar de Lois McMaster Bujold

Coperta Carte Barrayar

Iti doresti sa citesti cartea Barrayar scrisa de Lois McMaster Bujold si publicata de Paladin? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paladin

Descriere completa: „Abia casatorita, Cordelia Vorkosigan se asteapta la o viata de familie fericita, in timp ce incearca sa se adapteze traiului pe o noua planeta si sa inteleaga ciudatele obiceiuri de pe Barrayar. Linistea ii e curand tulburata de un atentat care pune in pericol nu doar vietile celor doi soti, ci si pe cea a copilului lor nenascut. Dar sotia regentului Aral Vorkosigan e o luptatoare si nu se va da batuta…Pentru ca……Barrayar incheie povestea din Cioburi de onoare, care ii are ca protagonisti pe Cordelia Naismith si Aral Vorkosigan….Barrayar este o carte care te tine cu sufletul la gura, de la prima pana la ultima pagina….Lois Mc Master Bujold reuseste sa construiasca unul dintre cele mai puternice personaje feminine ale literaturii SF din toate timpurile, fara a neglija personajele secundare care devin, si ele, din ce in ce mai bine conturate.“ – Michael Haulica..

Cartea Barrayar in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.