Home Carti PDF Believe de David Lapadat

[PDF] Believe de David Lapadat

Coperta Carte Believe

Iti doresti sa citesti cartea Believe scrisa de David Lapadat si publicata de Smart Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Smart Publishing

Descriere completa: David Lapadat (n. 20 august 1994) este muzician, compozitor si poet. A urmat cursurile liceului de muzica „George Enescu”, Bucuresti (2001-2009), unde a studiat pian si chitara clasica. In 2009, a fost admis la Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti, liceu cu traditie (fosta Academie Domneasca de la Sfantul Sava). Intre 2010 si 2013, participa la festivaluri de muzica, teatru si poezie in tara si in strainatate: Sorrento, in 2010-2011, cu trupa de teatru a CNSS, la Weikersheim in 2012, cu o bursa „Jeunesse Musicales”, la Zagreb in 2013, unde este invitat sa sustina un concert in deschiderea „Imagine Festival”.David Lapadat este student in ultimul an la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, la sectia compozitie si este absolvent al Facultatii de Istorie, Relatii Internationale si Studii Europene a Universitatii Bucuresti. In prezent, este masterand in Istoria si Practica Relatiilor Internationale, in cadrul aceleiasi Universitati. In 2015, a lansat albumul sau de debut intitulat „Goodbye Till We Meet Again”, albumul fiind o colectie de 11 „love letters” adresate unei „lover girl” ale carei promisiuni sunt goale de continut, iar purificarea prin suferinta de puterea dragostei, e o simpla iluzie. Fluxul emotional ce strabate cele 11 cantece (pop-rock) se devoaleaza prin puterea contrariilor: forta – slabiciune, iubire – ura, plecare – reintoarcere, prin afirmarea unei poezii a indoielii si a insecuritatii ce deschide noi cai in definirea sensibilitatii contemporane. Pasionat de artele spectacolului, infiinteaza in 2012-2013, trupele de jazz-rock-pop, D–Essentials si, respectiv, David’s Pack. In prezent, sustine spectacole de performance, music & poetry, in care abordarile up-to-date de tip multimedia sunt imbinate cu traditii culturale rafinate, izvorate din poezia lui William Blake, trecand prin „portile perceptiei” ale lui Aldous Huxley, sublimate in performance-ul poetului-profet-muzician, Jim Morrison…

Cartea Believe in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.