Home Carti PDF Biblia nihilista de Stefan Bolea

[PDF] Biblia nihilista de Stefan Bolea

Coperta Carte Biblia nihilista

Iti doresti sa citesti cartea Biblia nihilista scrisa de Stefan Bolea si publicata de Crux Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Crux Publishing

Descriere completa: Daca Biblia nihilista ar fi ultima carte care ar aparea pe lumea asta, se va gasi oare cineva sa o arda in public?Sorin-Mihai Grad Cosmopolit filosof al culturii, succesor al lui Nietzsche si al lui Cioran, totodata exponent al titanismului si chiar al satanismului (artistic, nu „religios”!) byronian, Stefan Bolea „ataca” in Evangheliile sale sinele, societatea, Universul, chiar divinitatea. Dar „galceava inteleptului cu lumea” nu are decat aparent – sau, cel mult, selectiv – un scop anihilator: asemenea monstrului lovecraftian nimicit de reflexia propriei imagini, trebuie sa ne cunoastem tarele pentru a le elimina. Delectandu-ne cu aforismele poetice, ni se releva speranta mascata de necesitate – credinta in materialul acum pervertit, dar esential superior, din care e plamadit nu atat omul, cat umanistul. Caci opera si personalitatea lui Stefan Bolea sunt unele de rascruce, punct de intersectie a doua cai binecunoscute generatiei `90 si pe care ganditorul nostru refuza incapatanat sa le abandoneze: calea artei si calea libertatii. Oliviu Craznic Daca vreti sa aflati de ce lumina vine din tenebre, cumparati aceasta carte; daca nu, ramaneti in moluz! Petrisor Militaru..

Cartea Biblia nihilista in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.