Home Carti PDF Bijuteriile Josephinei Dengel de Tatiana Margescu

[PDF] Bijuteriile Josephinei Dengel de Tatiana Margescu

Coperta Carte Bijuteriile Josephinei Dengel

Iti doresti sa citesti cartea Bijuteriile Josephinei Dengel scrisa de Tatiana Margescu si publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vremea

Descriere completa: Titlul reflecta esenta acestei carti usor de lecturat – amintiri nostalgice insirate pe filele cartii precum bijuteriile unei doamne. In carte se regasesc o serie de povestioare usoare, care au ramas in memoria scriitoarei sub forma unor emotii placute pe care tine sa le impartaseasca cititorilor sai. Sunt intamplari pozitive, ce starnesc o stare de bine, de destindere, si incurajeaza placerea de a citi. Autoarea, Tatiana Margescu, se descrie pe sine drept o rasfatata a sortii, inconjurata de dragoste parinteasca si de bunastare materiala. Si totusi, unele regrete sunt inevitabile.„Am avut norocul sa ma nasc intr-o familie cu oarecare posibilitati materiale, nu am fost rasfatata, dar nu ma pot plange ca n-am avut parte de ingrijire buna si, mai ales, de multa dragoste din partea parintilor, respectiv a bunicilor materni. Practic, nu mi-a lipsit nimic, atat in copilarie, in adolescenta, cat si buna parte din anii tineretii; si totusi… cum se zice, omul nu este niciodata pe deplin multumit cu ce are, respectiv am ramas cu nostalgia ca nu am purtat niciodata (ca alti copii) pantofiori din lac negru cu bareta, asortati cu ciorapi de bumbac fin de culoare alba.”..

Cartea Bijuteriile Josephinei Dengel in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.