Home Carti PDF Bijuteria (Vol 1 din Trilogia Orasul solitar) de Amy Ewing

[PDF] Bijuteria (Vol 1 din Trilogia Orasul solitar) de Amy Ewing

Coperta Carte Bijuteria (Vol 1 din Trilogia Orasul solitar)

Iti doresti sa citesti cartea Bijuteria (Vol 1 din Trilogia Orasul solitar) scrisa de Amy Ewing si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: „INTRIGA PROVOCATOARE SI PERSONAJE IREZISTIBILE” Andrea Cremer, autorul seriei The Nightshade ”Bijuteria” este primul volum al trilogiei The Lone City, o fictiune destinata adolescentilor. Nascuta si crescuta in Mlastina, Violet a fost sortita sa fie mama-surogat pentru bogatasi si este cumparata la licitatie de Ducesa din Lac. Adolescenta trebuie sa accepte realitatile urate cu care se confrunta… asta in timp ce se lupta sa supravietuiasca. Dar, inainte de a-si accepta soarta, ea cunoaste un tanar fermecator, de care se va indragosti iremediabil. Insa relatia lor interzisa va avea consecinte nebanuite. Aflata la granita dintre supunere si revolta, Violet trebuie sa decida daca este dispusa sa riste pentru propria libertate…

Cartea Bijuteria (Vol 1 din Trilogia Orasul solitar) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.