Home Carti PDF Brief. 99 de chestii pe care as fi vrut sa le...

[PDF] Brief. 99 de chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand am intrat in publicitate de Sorin Tranca

Coperta Carte Brief. 99 de chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand am intrat in publicitate

Iti doresti sa citesti cartea Brief. 99 de chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand am intrat in publicitate scrisa de Sorin Tranca si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: 9 secrete ale muncii de creatie, dupa Sorin Tranca:„Cand nu‑ti vine ideea, esti pe-aproape.“„Doar unu la suta din ideile tale conteaza.“„Un copywriter bun stie cand nu trebuie sa scrie nimic.“„Un creativ bun e un bun traducator.“„Directorul de creatie are patru minute pentru tine.“„Cand, in sfarsit aleg, oamenii aleg emotional.“„Cea mai importanta idee a ta e urmatoarea.“„Secretul productivitatii? Planul B la planul B.“„Curiozitatea e cea mai la indemana forma de inteligenta.“..

Cartea Brief. 99 de chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand am intrat in publicitate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.