Home Carti PDF Bucurestii in 1886. Din memoriile unui diplomat sarb de Chedomille Mijatovich

[PDF] Bucurestii in 1886. Din memoriile unui diplomat sarb de Chedomille Mijatovich

Coperta Carte Bucurestii in 1886. Din memoriile unui diplomat sarb

Iti doresti sa citesti cartea Bucurestii in 1886. Din memoriile unui diplomat sarb scrisa de Chedomille Mijatovich si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Orasul Bucuresti se pretinde a fi Parisul Orientului Apropiat. El isi are, fara indoiala, bulevardele sale, iar viata lui, iarna mai ales, este una foarte vesela. In inalta societate, limba franceza este cea obisnuita. Mi s-a spus ca doamnele romance, daca se roaga vreodata, o fac in limba franceza. Intr-o zi mi-a fost prezentat un tanar poet. Era vizibil iritat de faptul ca mi-as putea imagina ca el ar scrie in frumoasa si muzicala limba romana. – Oh, nu, dragul meu domn, mi-a spus el sarcastic, eu nu scriu niciodata in limba romana. Poeziile mele sunt scrise in limba franceza. Eu cred ca oricare barbat sau femeie din inalta societate au fost educati in Franta si au trait o vreme la Paris. Sunt barbati si femei educati, familiarizati cu literatura franceza contemporana, dar, dupa toate aparentele, lipsiti de adevaratul French esprit … – Chedomille Mijatovich..

Cartea Bucurestii in 1886. Din memoriile unui diplomat sarb in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.